Akuttmedisinkurs

Nordland Legeforening er eneste lokalforening som arrangerer på konsesjon fra Helsedirektoratet. Kurset meldes inn til Helsepersonellregisteret av oss. Godkjent som obligatorisk kurs i akuttmedisin. Bodø er kun halvannen time unna Oslo og flyplassen ligger en liten spasertur fra sentrum.
8.2.2024 - 9.2.2024
Bodø

I forkant av kurset må de obligatoriske nettbaserte forkursene til akuttmedisinkurset tas. Ved endt nettkurs printes kursbeviset ut eller skjermbildet lagres og sende line@nordland-legeforening som dokumentasjon. Her er lenker til nettkurs for akuttmedisin og her for nettkurs i vold-og overgrepshåndtering.

Dette er det obligatoriske kurset i akuttmedisin i spesialiteten allmennmedisin.

Kursavgift 6000,-. 

Kurset meldes inn til Helsepersonellregisteret. Helsepersonell vil først se oppnådd kompetanse i HPR når både e-læringskursene i akuttmedisin og volds- og overgrepshåndtering, samt praktisk kurs i akuttmedisin er registrert. 

Kursgodkjenning:

  • Lege: Godkjent av Legeforeningen som 15 timers tellende emnekurs til spesialitet i allmennmedisin (videre- og etterutdanning).
  • Sykepleier: Godkjent av Norsk sykepleierforbund som meritterende for godkjenning til klinisk spesialist i sykepleie/spesialsykepleie med 15 timer.
  • Helsesekretær: Godkjent av Helsesekretærforbundet som 15 timers tellende kurs til klinisk fagstige for autoriserte helsesekretærer.