Grunnkurs A - webinar

Nordland Legeforening kjører grunnkurs A som webinar 19. til og med 22. april 2021. Kurset er godkjent av spesialistkomiteen i allmennmedisin. Frist for påmelding 20. februar.

date_range 19.04.2021 - 22.04.2021
location_on Zoom
Meld meg på

Kurset kjøres i Zoom eller Teams. Mer informasjon kommer.

PÅMELDINGSFRIST 20. FEBRUAR 2021. VED AVBESTILLING ETTER 20.2.21 KAN DET IKKE PÅREGNES Å FÅ REFUNDERT KURSAVGIFTEN. DET STENGES FOR PÅMELDING NÅR KURSET NÆRMER SEG FULLT FOR Å SIKRE PLASS TIL DE SOM ER LENGST I SPESIALISERINGEN.

Vi håper å få til et så aktivt og spennende kurs som mulig under de digitale forutsetningene vi har til rådighet. Forelesningsøktene blir kortere og noe materiell blir sendt dere i forkant. Det blir en kort kursprøve på tampen av kurset.

Mer informasjon sendes ut i god tid. Før du kan delta på grunnkurssamlingen må du gjennomføre FORBEREDENDE NETTKURS. To uker før samlingsstart skal du ha fullført nettkurset, betalt nettkursfaktura og mottatt nettkursbevis. 

Grunnkurs A del 1: Ved spørsmål om nettkurset, ta kontakt med nettkurs@legeforeningen.nosende. Send kursbevis til tove@nordland-legeforening før kursstart. Husk også å betale kursavgift i forkant av kurset. Faktura sendes ut fortløpende.

Program

Program kommer.

Praktisk informasjon

Kursavgift 6900- Faktura sendes ut rundt 20.2.21.